Benzinske postaje »JOZINOVIĆ« nalaze se na lokacijama:

  • poslovna jedinica 1 u Ivankovu, Gorjani 317 , 
  • poslovna jedinica 2 u Semeljcima, K. Tomislava 87,
  • poslovna jedinica 3 u Otoku, B. Jelačića 192c i
  • poslovna jedinica 4 u Vrbanji, K. Lj. Posavskog 188.

 Firma je osnovana 2001. godine od kada uredno posluje, snadbjeva kupce u vukovarsko-srijemskoj, a od 2011. Godine i u osječko-baranjskoj županiji pa i šire, te uspješno udovoljava zahtjevima i potrebama kupaca. Tim BP Jozinović od 2021. godine pokreće i djelatnosti autopraonica u sklopu benzinskih posataja:

  • Samouslužna autopraonica Vrbanja 2021. godine,
  • Samouslužna autopraonica Otok 2022. godine.

Također posjeduje i vlastitu autocisternu kojom vrši dovoz goriva za vlastite potrebe ali i za dostavu goriva na adresu naručitelja bez naknade za prijevoz. Autocisterna je zapremnine cca 18.000 litara te je opremljena u skladu sa svim europskim standardima i normama. Između ostale opreme sadrži tanko crijevo dužine 60 metara koje je pogodno za istakanje goriva na teže dostupna mjesta. B.P. »JOZINOVIĆ« posluje već duži niz godina te se ističe kvalitetom usluge, goriva, ulja i maziva te robe iz ostalog asortimana ali prije svega i pristupačnim cijenama što su mnogi kupci prepoznali i postali odani cijenjeni kupci.

P.T.O. »JOZINOVIĆ« uz poslovanje sa fizičkim osobama uspješno posluje i zadovoljava potrebe pravnih osoba na temelju ugovora o poslovnoj suradnji. Prema tome poslovnom partneru pružamo mogućnost preuzimanja robe na otpremnicu čime se daje odgoda plaćanja. Na kraju mjeseca se izdaje zbirni račun i daje još 8 ili 15 dana do dana dospjeća računa što se regulira i određuje sklapanjem ugovora o poslovnoj suradnji. Tako možemo navesti samo neke od prednosti koje B.P. »JOZINOVIĆ« pruža svom poslovnom partneru:

- kvaliteta usluge i goriva (EURO V NORMA),

- cijena goriva (cijene goriva određene su praćenjem konkurentskih cijena),

- dostava na adresu naručitelja bez naknade za prijevoz za lokacije do 50 km udaljenosti od benzinske postaje (autocisternom zapremnine cca 18.000 litara sa tankim crijevom za istakanje dužine 60 metara koja je pogodna za istakanje na teže dostupna mjesta),

- narudžba se može izvršiti telefonskim putem, faksom i mailom, a isporuka može biti čak isti dan ili u kratkom roku nakon narudžbe,

- preuzimanje goriva na otpremnice te se na kraju mjeseca izdaje zbirni račun i određuje datum dospjeća računa od 8 do 15 dana, što bi značilo da rok dospjeća plačanja prve preuzete robe na otpremnicu može biti 45 dana.

- velik izbor ulja, maziva i ostalog asortimana različitih proizvođača po povoljnijim cijenama od konkurenata.

UVJETI ZA SKLAPANJE UGOVORA O POSLOVNOJ SURADNJI

  • Po dogovoru

Nadamo se da ćete prepoznati prednosti načina poslovanja koje vam nudimo te da ćemo ostvariti uspješnu poslovnu suradnju. Unaprijed vam se zahvaljujemo.